چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

من چند سال پیش یکی از دندونهای پایین دوتا مونده به آخر رو کشیدم مشکلی هم نداشتم. ولی الان تقریبا چندماهی میشه که وقتی چیزی می خورم توی لثم گاهی یه دونه میزنه نمیدونم چیه خیلی نرمه وگوشتیه رنگ لثمه میخواستم راهنماییم کنید اذیتم میکنه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
اگرچه بدون معاینه بطور قطع نمیتوان قضاوت کرد ولی اگر چنانچه دندان شما به سختی خارج شده و شما مطمئن نیستید که دندان کامل خارج شده باشد باید حدس زد که یا ریشه ای در استخوان فک باقی مانده یا قطعه کوچکی از استخوان شکسته در زیر لثه باقی مانده باشد بهتره از ناحیه مورد نظر عکس گرفته و به دندانپزشک نشان دهید.
منبع: پزشک آنلاین