چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

2 سال پیش دندان آسیاب پایین سمت چپم را عصب کشی و پر کردم که متاسفانه توسط یک دندانساز تجربی که آقا دو تا از عصبهارو باقی گذاشته بود.که قبل عید درد شدیدی گرفت که دوباره همان دندان رو عصب کشی کامل کردم 15 روزی هم آنتی بیوتیک استفاده کردم ولی باز گزگز خارش مانند داره لطفا راهنمایی فرمایید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
معمولا تا چند روز پس از اتمام درمان ریشه حساسیت دندانی و مختصر درد در دندانها دیده میشود که طبیعی است ولی چنانچه در دراز مدت این حساسیت و درد ادامه داشته باشد احتمالا مشکلی در کار درمانیتان وجود دارد.
منبع: پزشک آنلاین