چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

میخواستم بدونم مته های تراش دندان یک بار مصرف هستن؟ من وقتی به دندانپزشکی مراجعه میکنم مته ها رو رو یونیت میبینم که اصلا دست بهش نمیزنن میخواستم بد از استفاده دور میریزن مته هارو? آخه دکتر 3 4 نوع مته برای تراش استفاده کرد برای من آیا همان مته های استفاده شده را سر جای خودش میزارن؟ اون دستگاهی که وبره میده رو من دیدم بد از استفاده میزارن تو کشو آیا نیاز به ضد عفونی کردن داره؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
خیر مته های دندانپزشکی یک بار مصرف نیستند ولی پس از هر بار استفاده باید کنار گذاشته شده و استریل شوند .یعنی در مطب دندانپزشکی از هر فرز یا مته چندین عدد موجود است که هر بار که یکی استفاده میشود جمع آوری شده و در آخر روز یا در اتوکلاو یا در ماده ضد عفونی مخصوص استریل میشود و پس از خشک شدن مجددا قابل استفاده است .
منبع: پزشک آنلاین