چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

2هفته پیش دو دندان آخر فک بالای راستم را روکش کرده و قسمتی از دندان عقل راست پایینم که قبلا پر شده بود کنده شد و نیاز به روکش یا پرکردن مجدد پیدا کرد 10روز بعد پر شد اما درست بعداز پرکردنش مرتب درد میکند(5 روزگذشته)و بقدری حساس و دردناک شده که حتی وقتی زبانم بهش میخورد یادندان بالا بهش میخورد درد بدی دارم و مجبورم مسکن بخورم تاحالا10تا Advil خوردم و موقتاساکت شده.علیرغم مسواک زدن بیشتر واستفاده نکردن از آن سمت هنوز دردناکه و خیلی اذیتم میکند.چون پزشکم مطب نیست و دسترسی بهش ندارم لطفاراهنمایی کنید که این درد برای چیست و چه باید بکنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر میلاد معتمدی:
به احتمال خیلی زیاد، ترمیم یا روکش شما مقداری بلند است و به همین دلیل فشار زیادی به این دندانها وارد می شود و آنها را دردناک کرده است. با یک تراش ساده و تنظیم بلندی دندانها، مشکل شما احتمالا به سرعت برطرف خواهد شد.
منبع: پزشک آنلاین