چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

از کودکی 2تا از دندان های جلویم لکه سفید افتاده که در کودکی معالجه نکردیم و الان ان لکه ها دچار آسیب شده و مینای آن قسمت ها از بین رفته آیا این مشکل به راحتی قابل درمان است؟ و آیا خرابی های بین دندانی جلو قابل درمان است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
لکه های سفیدی که روی دندان شما تشکیل شده احتمالا بعلت نقص در آهکی شدن مینای دندان شما بهنگام تکامل ایجاد شده و براحتی با درمانهای ترمیمی زیبایی قابل اصلاح است.در ضمن پوسیدگی بین دندانهای جلو نیز با ترمیم های همرنگ قابل ترمیم میباشد.
منبع: پزشک آنلاین