چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

آیا واقعا جرم گیری برا دندونامون ضرر داره (آخه بعضیا میگن ضرر داره)؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی شرفی:
این تصور که جرم گیری به دندانها آسیب میرساند تصوری غلط میباشد و مزایای جرم گیری خیلی بیشتر از مضرات آن است معمولا متعاقب جرم گیری حساسیت مختصری در دندانها ایجاد میشود که در اکثر موارد بعد از چند روز برطرف میگردد و حتی بعد از جرم گیری جهت جلوگیری از حساسیت میتوان از وارنیشهای فلوراید استفاده کرد بجز حساسیت دندانی عوارض دیگری متعاقب جرم گیری وجود ندارد.باقی ماندن جرمها و پلاک بر روی دندان آثار سو نظیر التهاب و قرمزی لثه و نهایتا لقی دندان را بهمراه دارد بنابر این بسته به وضعیت بهداشت دهان سالی 2-3 بار نیاز به جرمگیری هست.
منبع: پزشک آنلاین