چهارشنبه، 6 شهريور 1392

پرسش :

اگر لثه دندان هفت پایین خونریزی داشته باشد (حتی با مسواک نرم و حرکت آرام) ضمنا محل خونریزی را انگار با وسیله تیز خراش داده باشند به نظر می رسد. علت به نطر شما چیه؟ (پوسیدگی خفیفی هم داره) ممکنه عصب کشی بخواد؟

پاسخ :
پاسخ ازخانم دکتر فیروزه گل سرخی:
خونریزی لثه ارتباط معنی داری با عصب کشی ندارد . زخمی که بر ریو لثه است می تواند به دلایل متعدد رخ دهد.
منبع: پزشک آنلاین