شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

حدود 6 سال پیش دندان 6 فک راست پایینم رو عصب کشی کردم حالا دیواره دندونم به صورت عمودی ترک خورده دکترم قسمت لق شده رو خارج کرد و گفت شکستگی به ریشه رسیده و نمیشه با روکش کردن درستش کرد و اگر روکش بشه احتمال داره عفونت کنه و باید دندونم بکشم و دندونم عملا از دست رفته است خواستم نظر شمارو هم بدونم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر اکبر مظاهری:
پاسخ کاملآ درست است. شکستگی دندان اگر در قسمت زیر لثه باشد، یعنی درناحیۀ ریشه دندان، بسختی درمان می شود و در صورت درمان، امکان موفقیت آن کم است. اما شکستگی بالای لثه ، قابل درمان با ترمیم مجدد و سپس روکش می باشد.
منبع: پزشک آنلاین