شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

پشت دندان های خانمم ردیف جلو لکه های جرم به رنگ سیاه مشاهده می شود خواستن برن جرم گیری کنند من اجازه ندادم گفتم ممکنه به مینای دندانتان صدمه برسه طبق تحقیق اینترنتی از عطاری ها کف دریا رو خریدیم مصرف کردند کمتر شد ولی رفع عارضه نشد شما چه دستوری صادر می فرمایید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
اینکه جرم گیری باعث خراب شدن مینای دندان است یک طرز فکر کاملا اشتباه است .چون خود جرم باعث از بین رفتن دندانها می شود بهتر است یکبار جرم گیری وبروساژ انجام دهند تا تمامی دندانها تمیز شود وپس از آن شروع کنند به مسواک زدن مخصوصا درپشت دندانهای پائین .
منبع: پزشک آنلاین