شنبه، 9 شهريور 1392

پرسش :

من 15 سال پیش دو دندان جلوی خود را با استفاده از بریج گذاشتم که با دو پایه تراش خورده جانبی چهار عدد می شود.اکنون با آبسه یکی از دندانهای پایه به دندانپزشک مراجعه کردم و ایشان آنتی بیوتیک تجویز کردند ولی با لق شدن بیشتر دندان پایه و احساس نگرانی به دکتری دیگر مراجعه کردم و ایشان با انجام رادیوگرافی فرمودند یکی از پایه ها به طور عمودی شکسته و بریج داخل پایه دیگر نیز چسب خود را از دست داده به نظر شما من چه کنم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
با توجه به علائمی که نوشته بودید بهتر است هر چه زودتر بریج ها را بردارید ودندانتان زیرش را اصلاح کرده ودر ضمن اگر مابقی دندانها عصب کشی نشده یک عصب کشی خوب انجام شود .وبعد از آن یکی یکی روکش شود نه اینکه باز بریج کنید ودرناحیه بی دندانی هم دندان کاشته شود .
منبع: پزشک آنلاین