يکشنبه، 10 شهريور 1392

پرسش :

آیا باید بعد از عصب کشی پنی سیلین یا آنتی بیوتیک تزریقی استفاده کرد؟ آیا می شود به جای آن از آنتی بیوتیک خواراکی استفاده کنیم حتی اگر مدت درمان طولانی تر شود ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
درصورت داشتن عفونت درریشه ها باید یک دوره آنتی بیوتیک استفاده کنید ولی اگر عفونت شدید وباعث تورم والتهاب شده باشد معمولا با چند نوبت زدن پنی سیلین تزریقی عفونت ازبین می رود وپس از آن درمان عصب کشی تکمیل میشود.
منبع: پزشک آنلاین