شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

کودکی 2 ساله دارم که حدود یک سالگی بر اثر مصرف قطره آهن 4 دندان جلوی فک بالایش سیاه شد و به مرور زمان به حالت پوسیدگی از بین رفت و اکنون اثر سیاه رنگی در لثه از آنها باقی مانده است 1-آیا درمانی برای آن وجود دارد و آیا عوارضی خواهد داشت؟ 2-آیا اثری بر دندانهای دائمی خواهد داشت؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
چکیده شدن مسقیم قطره آهن روی سطح دندانهای شیری باعث ترکیب شدن آن با بافت دندان وتغییر رنگ شدید این دندانها می شود .بسته به سن کودک، وضعیت دندانها در مورد چگونگی درمان آنها تصمیم گیری می شود . بهر حال به یک معاینه دقیق نیاز دارد .
منبع: پزشک آنلاین