شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

دندان های من نسبتا سالم هستندو 25 سال دارم. ولی هر بار که جرم گیری می کنم سریعا جرم می گیرند مخصوصا پشت ردیف دندان های پایینی ( فکر می کنم بیشتر در خانواده ما ارثی است و به خاطر ترکیبات بزاق است). و کلا خانوادگی رنگ دندان های ما خیلی روشن و سفید نیست. شما چه روش سفید کردن دندان ها را به من پیشنهاد می کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
به هرحال بالابردن سطح بهداشت دهان به خصوص از لحاظ مسواک زدن پشت دندانهای قدامی پایین که بیشترین محل تجمع جرم می باشد کلید اصلی حل مشکل شماست. امروزه روشهای نوین برای سفید کردن بدون عوارض دندانها وجود دارد.
منبع: پزشک آنلاین