شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

سلام دختری 25 هستم از زمانی که یادم میاد همیشه درد فک ،سردرد وگوش درد داشتم حدود 7 سال پیش دندان های عقل پایین (چپ وراست )رو جراحی کردم ولی تاثیری نداشته داندانهای فک بالا از لثه بیرون آمده ورویش طبیعی دارند مدتی بود گوش درد شدید داشته به پزشک مراجعه کردم تشخیص دادند که ساختار گوشم طبیعی وبدون هیچ گونه عفونتی هست واحتمال دادند درد به علت مشکلی در فک باشه نظر شما در این باره چیه؟(ناگفته نماند در سن 6سالگی ضربه ای به صورتم خورد که باعث ریختن دندانهایم وبه دنبال آن پانسمان آنهاشد)

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
یکی از مشکلات شایع در خانمهای جوان که باعث درد فک و گوش و سردرد میشود . my fucial spasm یا اسپاسم عضلات صورت است که ممکن است شما هم به آن مبتلا باشید. باید معاینه شوید.
منبع: پزشک آنلاین