شنبه، 16 شهريور 1392

پرسش :

از بعد از بارداریم که الان 5-6 ماهی میگذره دوتا از دندونای جلو بالا وپایین دچار لک شده به دکتر مراجعه کردم گفت نیاز به جرم گیری داره سوالی که داشتم میخواستم بپرسم تمام دندونپزشکا به یک طریق جرمگیری میکنن و از یک مواد استفاده میکنن یا فرق داره منظورم از لحاظ بیمارستان ومطب و هزینشه واینکه هزینه یک جلسه جرم گیری در مطب چقدره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علیرضا فیروزه:
لکه های موجود برسطح دندان چند نوعند: یا می توانند یک تغییر رنگ ساده (Stain)دراثر باقی ماندن رنگ غذاها روی سطح باشند که براحتی با پالیش قابل برداشتن هسنتد یا تغییر رنگ دربافت مینا یا عاج دندان اتفاق باشد که طبیعتا مشخص است که با پالیش برداشته نمی شود ونیاز به یکسری کارهای زیبایی نظیر کامپوزیت ونیر -پرسلن ونیر یا گاهی اوقات سفید کردن Bleachingدارند .که با معاینه دقیق می توان نوع آنها را تشخیص داد.
منبع: پزشک آنلاین