سه‌شنبه، 26 شهريور 1392

پرسش :

پسری 22 ساله و وزن 63 کیلوگرم حدود 184 سانتی متر قدم هست. اصل کلام : چجوری میتونم بدنم حجیم بشه(نه خشک عضله ای).ممنون میشم اگر ویتامینها و هر مکمل دیگری معرفی کنید تا بتوانم از مراکز بهداشتی معتبر تهیه کنم.؟ من ریزش مو نیز دارم آیا این مکملها ریزش مو را افزایش میدهند؟ و در آخر مصرف همزمان تقویتهای موی سر و مکملها مشکل ساز نیست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
سلام استفاده از رژیم غذایی مناسب به همراه ورزش مفید است مصرف مکمل های ریزش مو که اکثرا روی و ویتامین ب می باشد برای اشتها نیز مفید است.
منبع: پزشک آنلاین