يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

اگر شوهرى، همسرش را از صله رحم ـ به ویژه دیدار والدین - منع کند، تکلیف زن چیست؟

پاسخ :
همه مراجع: خیر، نمى تواند بدون اجازه شوهر به دیدار آنان برود و صله رحم منحصر به رفت و آمد نیست؛ بلکه با احوال پرسى و پیغام فرستادن از طریق تلفن، نامه و مانند آن نیز محقّق مى شود1.
پی نوشت:
1. فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1632 ؛ امام، تحریرالوسیلة، ج 2، فصل فى القسم و النشوز و استفتاءات، ج 3، سؤالات متفرقه، س 90 ؛ صافى، هدایه العباد، ج 2، فصل فى القسم و النشوز ؛ تبریزى، استفتاءات، س 2189 و 1520 و صراط النجاة، ج 5، س 652 ؛ سیستانى، منهاج الصالحین، ج 2، الفصل الثامن، م 338 و سایت، صله رحم، س 1 و 2 و دفتر: بهجت، وحید، مکارم، نورى و خامنه اى.
منبع: www.porseman.org