يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

اگر شوهر از زن خود بخواهد که برایش آرایش کند؛ آیا اطاعت او در این زمینه هم واجب است؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر شوهر درخواست کند، اطاعت او در این زمینه واجب است1.
پی نوشت:
1. امام، تحریرالوسیلة، ج 2، القول فى النشوز ؛ صافى، هدایه العباد، ج 2، القول فى النشوز ؛ سیستانى، منهاج الصالحین، ج 2، م 350 ؛ فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1669 ؛ دفتر: وحید، مکارم، بهجت، تبریزى و نورى.
منبع: www.porseman.org