يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

در جایى که روابط زناشویى (و افراط در آن) براى سلامتى زن ضرر داشته باشد، آیا زن مى تواند تمکین نکند؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر براى سلامتى زن ضرر داشته باشد، مى تواند تمکین نکند1.
تبصره. هرگاه زن براى عدم تمکین و نزدیکى، عذر شرعى (مانند حیض، خطر سلامتى بدن و...) داشته باشد، مى تواند از نزدیکى ممانعت کند.
پی نوشت:
1. فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1658 ؛ توضیح المسائل مراجع، م 2412 ؛ وحید، توضیح المسائل، م 2476 ؛ نورى، توضیح المسائل، م 2408 ؛ دفتر: خامنه اى.
منبع: www.porseman.org