يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

براى تشخیص اینکه مرد قادر بر بچه دار شدن هست آیا مى تواند استمنا کند تا آزمایش هاى پزشکى بر روى منى او، انجام شود؟

پاسخ :
همه مراجع: خیر، این کار جایز نیست؛ مگر آنکه ضرورتى ایجاب کند1.
تبصره. چنانچه در موردى، بنا به ضرورت مرد استمنا کند؛ در صورتى که همسر دارد، واجب است این عمل به وسیله او انجام گیرد (نه با اعضا و جوارح خود).
پی نوشت:
1. خامنه اى، اجوبه الاستفتاءات، س 790 ؛ امام، استفتاءات، ج 1، غسل جنابت، س 96 و دفتر: همه مراجع.
منبع: www.porseman.org