دوشنبه، 29 مهر 1392

پرسش :

من کارمند دولت هستم و هر ماه حقوقم را به حساب جارى ام در بانک واریز مى کنند. دو روز پیش از سر سال خمسى، حقوقم را به بانک ریخته اند و من از آن بى خبر بوده ام و ده روز پس از سال خمسى متوجه شدم و اگر مى دانستم آن را در نیازهاى زندگى صرف مى کردم، آیا به آن خمس تعلق مى گیرد؟

پاسخ :
همه مراجع: به مجرد واریز شدن به حساب بانکى، خمس تعلق مى گیرد؛ هر چند از آن باخبر نبوده باشید1.
تبصره. علم و جهل در تعلق خمس به اموال، تأثیرى ندارد.
پی نوشت :
1. خامنه اى، اجوبة، س 990؛ دفتر: همه مراجع.
منبع: www.porseman.org