دوشنبه، 29 مهر 1392

پرسش :

اشخاصى که حقوق بگیر دولت هستند، آیا به مجرد واریز شدن حقوق در حساب بانکى شان، در حالى که قبض نکرده اند و سال خمسى آنها برسد، بر آن خمس تعلق مى گیرد و یا اینکه تا قبض نشده، خمس آن واجب نیست؟

پاسخ :
همه مراجع: به مجرد واریز شدن به حساب بانکى، خمس تعلق مى گیرد؛ هر چند دریافت نکند 1.
پی نوشت :
1. نورى، استفتاءات، ج 1، س 273؛ دفتر: سیستانى، بهجت، مکارم، خامنه اى، امام، تبریزى، صافى، وحید و فاضل.
منبع: www.porseman.org