دوشنبه، 13 آبان 1392

پرسش :

گاهى انسان روزه دار در کنار وسیله نقلیه، قرار مى گیرد و دود آن به حلق او مى رسد ؛ آیا روزه اش باطل مى شود؟

پاسخ :
همه مراجع : اگر با این اعتقاد که دود غلیظ به حلقش نمى رسد، در کنار وسیله نقلیه بایستد و به طور اتفاقى دود به حلق او برسد، روزه اش صحیح است.1
پی نوشت:
1. سیستانى، نورى، تعلیقات على العروة، ج 2، المفطرات، السادس ؛ امام، مکارم، فاضل و تبریزى، توضیح المسائل مراجع، م 1605 ؛ بهجت، وسیله النجاه، ج 1، م 1104 ؛ وحید، توضیح المسائل، م 1613 ؛ دفتر: خامنه اى و صافى.
منبع : پرسمان