چهارشنبه، 15 آبان 1392

پرسش :

آیا کسى که از روى عمد و در ملاء عام، روزه خوارى مى کند، تعزیر دارد؟

پاسخ :
همه مراجع : افزون بر قضا و کفّاره، تعزیر نیز دارد که مقدار آن، براى بار اول و دوم 25 تازیانه است و به نظر عده اى، اندازه اى براى آن مشخص نشده و با نظر و تشخیص حاکم تعیین مى گردد. اگر بعد از تعزیر اول و دوم، براى مرتبه سوم روزه خوارى کند، حکمش قتل است.1
پی نوشت:
1. العروة الوثقى، ج 2، نیة الصوم ؛ تبریزى، استفتائات، س 659.
منبع : پرسمان