شنبه، 9 آذر 1392

پرسش :

حکم مشاهده بیش از مقدار مجاز به دستها و صورت استاد زن که به هنگام نوشتن مطلب درسى بر روى تخته سیاه ظاهر مى گردد چیست؟ با توجّه به اینکه این کار جهت آموزش به دانشجویان لازم است.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
باید حجاب را به گونه اى مراعات کنند که زاید بر وجه و کفّین ظاهر نشود.
منبع: makarem.ir