شنبه، 9 آذر 1392

پرسش :

آیا نگاه مستقیم به عورت بیمار، براى یادگیرى مسأله مهمّ پزشکى، یا درمان جایز است؟ با فرض اینکه در حال حاضر در محیط هاى آموزشى از طریق نگاه مستقیم به عورت بیمار آموزش داده مى شود و شرایط و مقدّمات نگاه غیر مستقیم فراهم نشده است.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اگر راهى جز نگاه مستقیم نداشته باشد به مقدار ضرورت جایز است.
منبع: makarem.ir