شنبه، 9 آذر 1392

پرسش :

گاه دانشجوى پسر در بین عدّه اى از دانشجویان دختر یا بالعکس درس مى خواند، با توجّه به اینکه اگر با این شرایط ادامه تحصیل ندهد متضرّر مى شود (مثلاً دیرتر فارغ التحصیل مى شود) آیا ادامه تحصیل با این شرایط حرام است؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اگر موجب کار حرامى نشود اشکالى ندارد. ولى سزاوار است مسئولین کشورهاى اسلامى برنامه اى براى جدا ساختن مراکز تحصیلى پسران و دختران تنظیم نمایند.
منبع: makarem.ir