شنبه، 9 آذر 1392

پرسش :

برخى از پزشکان ادّعا مى کنند در صورت برنامه ریزى براى جلوگیرى از اتلاف وقت مردم، ممکن است در مقاطعى پزشک بدون بیمار بماند. در تعارض بین هدر رفتن وقت مردم، و معطّل شدن احتمالى پزشک، کدام ترجیح دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
موارد مختلف است; گاه مشکل طبیب مهم تر است، و گاه مشکل بیمار.
منبع: makarem.ir