شنبه، 9 آذر 1392

پرسش :

اگر فرصت و امکان آزمایش وجود داشته باشد، امّا به دلایل دیگر (همانند: عدم قدرت بیمار بر پرداخت هزینه ها، نبودن امکانات مورد نیاز، نداشتن وقت کافى از ناحیه بیمار، و مانند آن) آزمایشات لازم صورت نگیرد، در این صورت وظیفه پزشک چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اگر بدون آزمایش تشخیص بیمارى ممکن نیست باید به سراغ آن برود، (مگر اینکه وقت کافى موجود نباشد). و اگر بیمارى طبق موازین تشخیص داده شده، و آزمایش براى اطمینان بیشتر است، وجوبى ندارد.
منبع: makarem.ir