شنبه، 23 آذر 1392

پرسش :

آیا مى توان اجازه داد که در حال حیات یا پس از مرگ، بعضى از اعضا که حفظ نفس بیمار متوقّف بر آن نیست، از قبیل انگشت، دست، قرنیه چشم و... را در مقابل پول یا به صورت مجّانى به دیگرى پیوند زنند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
در حال حیات مشکل است، ولى بعد از مرگ در مواردى که اثر مهمّى داشته باشد مانعى ندارد.
منبع: makarem.ir