شنبه، 7 دی 1392

پرسش :

اگر مسجد یا حسینیّه یا مدرسه اى، احتیاج شدیدى به کمک داشته باشد، بطورى که اگر حاصل نشود، به احتمال قوى تعطیل خواهد شد، از طرفى تحصیل اجازه مصرف وجوه شرعیّه، از مجتهد و مرجع تقلید خیلى مشکل باشد، یا بعد از مدّت طولانى حاصل شود، آیا در این حالت اجازه مصرف وجوه شرعیّه یکى از مجتهدین جامع الشّرایط، براى مقلّدین دیگر مراجع تقلید، کفایت مى کند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
ما به شما اجازه مى دهیم که در این گونه موارد، که ضرورتى ایجاب مى کند، به علماى معروف محل مراجعه کنید و با رعایت دقّت و احتیاط طبق نظر آنان عمل نمایید.
منبع: makarem.ir