شنبه، 7 دی 1392

پرسش :

پدرى در طول سال گاهى براى فرزندان خود مبلغى را پس انداز مى کند، در واقع این پس انداز را به تملیک آنها درمى آورد، آیا به پس اندازهاى فوق خمس تعلّق مى گیرد؟ در صورت تعلّق، خمس آن بر عهده ولىّ است، یا فرزندان پس از بلوغ؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
چنانچه به فرزندان خود بخشیده، و اگر بالغ هستند به قبض ایشان داده، احتیاطاً باید خود فرزندان خمس آن را بدهند، و اگر نابالغ هستند و مال تا سنّ بلوغ باقى باشد، بنابر احتیاط واجب خمس به آن تعلّق مى گیرد و فرزندان باید بپردازند.
منبع: makarem.ir