سه‌شنبه، 10 دی 1392

پرسش :

چرا امام حسین(علیه السلام) حج خود را ناتمام گذاشت و به سوى کوفه حرکت کرد؟ آیا این برداشت مى تواند صحیح باشد که آن حضرت با این کار مى خواست بفهماند که حج در در سایه حکومت یزید ارزشى ندارد، باید طاغوت را از بین برد سپس به اداى فرایضى همچون حج و نماز و ... پرداخت؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللّه العظمی ناصر مکارم شیرازی (دامت برکاته):
معروف این است که عوامل یزید تصمیم داشتند در مراسم حج آن حضرت را شهید کنند و چون احترام خانه خدا از بین مى رفت امام حسین(علیه السلام) این گونه عمل کردند.
منبع: makarem.ir