چهارشنبه، 18 دی 1392

پرسش :

چرا زنان نمى‌توانند در مسائل مختلف، بویژه در مسائل مخصوص به خانمها، مانند خونهاى سه گانه، مرجع تقلید باشند؟ آیا بهتر نیست زنان از خانمى که در این راه زحمت فراوان کشیده، و صاحب نظر شده تقلید کنند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
جایز نیست، زیرا کمتر اتّفاق مى‌افتد که آنها بر فقهاى بزرگ مرد در مسائل شرعى پیشى گیرند.
منبع: makarem.ir