چهارشنبه، 25 دی 1392

پرسش :

اخیرآ برخى از بانوان نسبت به ابرو یا دور لب، عملیّات تاتو انجام مى‌دهند، (پررنگ کردن دور ابرو و لب با خال کوبى) که طبعآ زینت تلقّى مى‌شود. و گاه پوشاندن آن نیز مقدور نمى‌باشد. لطفآ بفرمایید که این عمل مشمول آیه شریفه (وَلاَ یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ) مى‌باشد، یا نه؟ نگاه به صورت چنین زنانى چه حکمى دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
آیه (وَلاَ یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ) با توجه به جمله (اِلاَّ مَا ظَهَرَ مِنْهَا) زینت‌هاى موجود در صورت و دست‌ها تا مچ را شامل نمى‌شود. ولى اگر این زینت تند و زننده باشد، و منشأ مفاسدى شود، جایز نیست.
منبع: makarem.ir