چهارشنبه، 25 دی 1392

پرسش :

متأسّفانه غالب مجالس عروسى در زمان ما براى مؤمنین مشکل‌ساز شده است، به گونه‌اى که رفتن به مجلس عزا براى آنها، خوشایندتر از شرکت در چنان مجالس شادى است! حال اگر شخصى مجبور باشد در مجلس عروسى، که آلوده به گناهانى همچون موسیقى حرام و رقص و مانند آن است شرکت کند، و در اطاقى که این گناهان انجام مى‌شود نرود، بلکه در اطاق مجاور که صداى ساز و آواز مى‌آید باشد، آیا مرتکب گناه شده است؟ همچنین اگر در تالارى باشند که در یک قسمت موسیقى و رقص هست و او در قسمت دیگرى است، ولى صداى موسیقى را مى‌شنود، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اگر در محلّ جداگانه‌اى باشد که دو مجلس محسوب شود اشکالى ندارد؛ ولى عمدآ به موسیقى حرام گوش ندهد، هر چند بى‌اختیار به گوشش برسد.
منبع: makarem.ir