سه‌شنبه، 1 بهمن 1392

پرسش :

بعضى از مؤمنین نذر مى‌کنند که دختران خود را فقط به سادات بدهند، بدین جهت گاه برخى از این دختران تا سنّ سى سالگى، بلکه بالاتر، موفّق به ازدواج نمى‌شوند، آیا چنین نذرى ظلم به دختران و خلاف شرع محسوب نمى‌شود؟ آیا از نظر شرعى پدر و مادر حق دارند چنین محدودیّتى براى دختر خود ایجاد کنند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
پدر و مادر حق ندارند درباره دختر یا پسر خود نذر کنند، یا محدودیتّى از این نظر قائل شوند؛ حتّى اگر خود دختران هم نذر کنند و سبب بروز مشکلاتى شوند، نذرشان اعتبارى ندارد.
منبع: makarem.ir