سه‌شنبه، 1 بهمن 1392

پرسش :

مردى، زن غیریائسه‌اى را به عقد موقّت خویش در مى‌آورد، و قبل از اتمام مدّت، باقیمانده مدّت را مى‌بخشد، و سپس او را به عقد دائم خویش در مى‌آورد، لطفآ بفرمائید: الف) آیا عدّه لازم است؟ ب) در فرض بالا، چنانچه بعد از عقد دائم و قبل از دخول زن را طلاق دهد، آیا در اینجاعدّه لازم است؟ یا زن مى‌تواند بدون رعایت عدّه بلافاصله با مرد دیگرى ازدواج کند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
الف. عدّه لازم نیست؛ هر چند دخول حاصل شده باشد.
ب. چنانچه زن بخواهد با دیگرى ازدواج کند، باید باقیمانده عدّه عقد موقّت را نگه دارد.
منبع: makarem.ir