سه‌شنبه، 1 بهمن 1392

پرسش :

لطفآ به دو سؤال زیر پیرامون عدّه پاسخ فرمایید : الف) خانمى در عدّه طلاق یا وفات بوده، که با او وطى به شبهه مى‌شود. آیا لازم است دو عدّه نگه دارد، یا تکمیل همان عدّه اوّل کافى است؟ و اگر دو عدّه لازم باشد، عدّه دوم (وطى به شبهه) از چه زمانى آغاز مى‌شود؟ ب) در فرض فوق، اگر از زوج اوّل، یا از واطى به شبهه حامله شود، آیا عدّه حمل مقدّم بر عدّه دیگرى است؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
الف. احتیاط واجب آن است که دو عدّه نگه دارد. و عدّه دوم پس از انقضاى عدّه اوّل شروع مى‌شود.
ب. عدّه حمل مقدّم است، و بعد عدّه دوّم را آغاز مى‌کند.
منبع: makarem.ir