سه‌شنبه، 1 بهمن 1392

پرسش :

امروزه بااستفاده از دارو (خوراکى ـ تزریقى)، یا به کاربردن وسایل پیشگیرى پزشکى، بطور قطع مى‌توان از باردارى زن جلوگیرى کرد، با چنین فرضى آیا بر زنانى که از امکانات فوق استفاده مى‌کنند، لازم است عدّه نگه دارند؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
همان گونه که قبلا اشاره شد عدّه تنها مربوط به مسأله باردارى نیست، بلکه در واقع حریم زوجیّت است؛ لذا اگر زنى چند سال از شوهرش دور باشد سپس او را طلاق دهد، باید عدّه نگه دارد.
منبع: makarem.ir