سه‌شنبه، 8 بهمن 1392

پرسش :

در مواردى که پزشک باید سقط جنین کند، دیه لازمه باید توسّط چه کسى پرداخت شود؟ اگر پزشک قبلا شرط کند که دیه بر عهده وى نیست، آیا این شرط جهت رفع دین از وى کافى است؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
احتیاط آن است که طبیب با بیمار یا کسان او شرط کند که دیه را خودشان بپردازند، و الّا باید خودش (بنابر احتیاط) عهده‌دار دیه شود، البتّه به نسبتى که در سقط جنین تأثیر داشته است.
منبع: makarem.ir