سه‌شنبه، 8 بهمن 1392

پرسش :

معمول است که بعضى از خانمها هنگام رفتن به مجالس عروسى و جشن، علاوه بر زینتهاى نامرئى، خود را معطّر مى‌کنند، با توجّه به این که معطّر بودن خود نوعى زینت و آرایش محسوب مى‌شود، و معمولا بوى آن را مرد نامحرم در بین راه احساس مى‌کند، این کار چه حکمى دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
اشکال دارد، و در حدیث آمده که تا به منزل برگردد مورد لعن ملائکه است.(1)
پی نوشت:
(1) . به آدرسى که در پاورقى قبل ذکر شد مراجعه شود.
منبع: makarem.ir