سه‌شنبه، 8 بهمن 1392

پرسش :

آیا در صورت بى حجابى ارحام و خویشاوندان، و عدم وجود شرایط نهى از منکر، باز هم صله رحم واجب است؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
در صورتى که سبب امضاء اعمال آنها نشود، باید صله رحم(1) را به جا
آورد؛ و تا آنجا که ممکن است با زبان خوش امر به معروف و نهى از منکر کرد.
پی نوشت:
(1) . صله رحم یعنى پیوند با خویشاوندان، گاه با دیدار آنها حاصل مى‌شود، و گاه با نامه، یا تلفن، یا دعوت ازآنان، یا طرق دیگر، تحقّق مى‌یابد. و خویشاوندان خیلى دور را شامل نمى‌شود. و مادام که محذور و مانع شرعىو عرفى در کار نباشد، نباید قطع گردد.
منبع: makarem.ir