سه‌شنبه، 8 بهمن 1392

پرسش :

متأسّفانه کم نیستند زنانى که به کوچکترین بهانه‌اى با دیگران قهر کرده، و گاه سالها آن را ادامه مى‌دهند، و حاضر به آشتى نیستند، و افعال ناپسند آنها در پاره‌اى از اوقات بر روابط شوهر و فرزندان، بلکه کلّ فامیل، اثر نامطلوب مى‌گذارد، کار این گروه از زنان چه حکمى دارد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
قهر کردن بطور کلّى از نظر اسلام کار بسیار نامطلوبى است؛ مخصوصآ اگر براى بهانه‌هاى کوچکى باشد. و در روایتى از پیامبر اسلام(ص) آمده است: «اگر دو نفر مسلمان از هم قهر کنند، و سه روز به طول بیانجامد، و با هم آشتى نکنند، از اسلام خارج مى‌شوند... و هر کدام پیشقدم در آشتى شود، در روز قیامت زودتر از دیگرى وارد
بهشت مى‌شود!».(1)
پی نوشت:
(1) . وسائل الشیعه، جلد 8، ابواب احکام العشرة، باب 144. روایات تکان دهنده دیگرى نیز در این باب آمدهاست.
منبع: makarem.ir