چهارشنبه، 16 بهمن 1392

پرسش :

به علّت شکایت همسرم، مبنى بر درخواست مهریه، دادگاه دستور توقیف اشیاى مغازه ام را داده است، همچنین سند مغازه اى که تنها منبع درآمد این جانب مى باشد را توقیف نموده است. آیا این کار مشروع است؟ آیا مهریه را نمى توان به صورت اقساط پرداخت؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
هرگاه مرد در پرداخت مهریه به عسر و حرج بیفتد باید به صورت اقساط از او گرفت، به نحوى که حقّ زن نیز رعایت گردد.
منبع: makarem.ir