دوشنبه، 3 آذر 1393

پرسش :

چرا هنگام ظهور امام عصر علیه السلام مردم تصور می‌کنند که امام دین جدیدی آورده است؟

پاسخ :
شرح پرسش:
چرا هنگام ظهور امام عصر علیه السلام مردم تصور می‌کنند که امام دین جدیدی آورده است (حال آنکه چنین امری محال است و دین، توسط پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می‌آید) چند روایت با ذکر منبع دال بر این که امام عصر علیه السلام مباحث جدید می‌آورد را ذکر نمایید.

پاسخ:
مقصود این است که به قدری احکام اسلام تغییر می‌یابند که منکر معروف و معروف، منکر می‌شود که وقتی امام احکام واقعی را بیان می‌کند مردم خیال کنند دین جدیدی آورده و در بیانی از معصومین داریم که یحیی میت الکتاب و السنه.
منبع: پورتال جامع مهدویت