0

وبلاگ "نجوم" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

وبلاگ "نجوم" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

با سلام دوستان

اولین وبلاگ با عنوان وبلاگ نجوم زیر نظر کاربر محترمی که در جدول زیر اسم آن آمده شروع خواهد شد .لذا از تمامی کاربران دعوت می شود که با دیدن وبلاگ نجوم سه انتقاد وسه پیشنهاد که شامل سه مشکل وسه پیشنهاد که باعث بهتر شدن این وبلاگ می شود را با زدن نقل قول وبیان آن به این کاربر وبلاگ نویس کمک کنند .

https://rasekhoon.net/_files/images/advertise/nojum11.jpg

عنوان وبلاگ :  نجوم
مالک :  amirhossein1392
آدرس وبلاگ : http://nojum.rasekhoonblog.com
تاریخ ایجاد وبلاگ:

1392/05/08

قوانین

1-هر کاربر وبلاگ نویس که در طرح شرکت می کند باید سه پیشنهاد و سه انتقاد به وبلاگی که در آن هفته زیر ذره بین هست انجام دهد . 

2-هر فرد فقط می تواند یک وبلاگ معرفی کند. و پس از پایان سری اول طرح دوباره ثبت نامی می پذیرم ودوستان می توانند وبلاگ دیگرشان را معرفی کنند .

3-لطفا فقط یکبار نقل قول بزنید .

فواید شرکت در این طرح

برای مالک وبلاگ در صورتی که در رفع مشکلاتی که کاربران بیان می کنند تلاش کند ، تا سقف 400 امتیاز (2000 حسنه)

و برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در طول هفته تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

شروع ذره بین وبلاگ نجوم

شنبه یکم شهریور

تا

جمعه هفتم شهریور

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 1 شهریور 1393  1:31 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon amirhossein1392 namebaran siryahya nazaninfatemeh borkhar farshon fatemexry
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:وبلاگ "نجوم" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

پیشنهادات:
1- استفاده از آمار بازدید وبگذر
2- یک قالب با پس زمینه آبی به رنگ آسمان انتخاب کنید چون بیشتر با مطالب وبلاگتون همخوانی داره.
3- عنوان وبلاگتون رو وسط هدر قالبتون با فونت بزرگتر قرار دهید.
انتقادات:
1- قسمت تماس با ما چرا آدرس ایمیل نگذاشتید؟
2- هدرتون که یک جمله عربی گذشتید خوب بود معنی اون رو هم مینوشتید.
3- خیلی تند تند وبلاگتون رو آپدیت میکنید و این باعث میشه مطلب از دست بازدید کنندگانتون خارج بشه.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 1 شهریور 1393  9:55 AM
تشکرات از این پست
siryahya hossein201273 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh borkhar ravabet_rasekhoon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

پیشنهادات :

1- سعی کنید از قالبی استفاده کنید که به موضوع وبلاگتان مرتبط باشد ، هم از لحاظ رنگبندی و هم از لحاظ گرافیک و تصاویر استفاده شده در قالب

2- سعی کنید متن بیشتری را در مطالب قید کنید، این نوع متن گذاری و ارسال پست ، بیشتر به وب سایت های خبری شباهت دارد .

3- لینک های مفید وبلاگتان ، هیچ لینک علمی و مرتبط با موضوع وبلاگتان را ندارد که از یک وبلاگ علمی این انتظار میرود که وبلاگ ها و وب سایت های مرتبط با موضوع خود را در لینک های مفید قید کند.

انتقادات :

1- هیدر وبلاگتان کیفیت تصویر خوبی ندارد علاوه بر آن محل قرارگیری عنوان وبلاگ اصلا مناسب نیست . در دید اول اصلا متوجه نشدم که عنوان وبلاگتان کجاست!!!!

2- تعداد مطالب موجود در یک صفحه بسیار کم است . حداقل باید 15 تا 20 پست در صفحه باشد.

3- نظرسنجی وبلاگتان کم است که باید نظرسنجی ها ، هر از چند گاهی به روز رسانی شود.

شنبه 1 شهریور 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 amirhossein1392 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

نقل قول namebaran

پیشنهادات:
1- استفاده از آمار بازدید وبگذر
2- یک قالب با پس زمینه آبی به رنگ آسمان انتخاب کنید چون بیشتر با مطالب وبلاگتون همخوانی داره.
3- عنوان وبلاگتون رو وسط هدر قالبتون با فونت بزرگتر قرار دهید.
انتقادات:
1- قسمت تماس با ما چرا آدرس ایمیل نگذاشتید؟
2- هدرتون که یک جمله عربی گذشتید خوب بود معنی اون رو هم مینوشتید.
3- خیلی تند تند وبلاگتون رو آپدیت میکنید و این باعث میشه مطلب از دست بازدید کنندگانتون خارج بشه.

با سلام و عرض ادب و احترام.

1. انشاءالله تا فردا در وبلاگ نجوم از آمارگیر وبگذر استفاده خواهد شد.

2. متأسفانه قالب های مخصوص نجوم به ندرت در اینترنت پیدا می شود و اگر هم پیدا شود نیاز به ترجمه دارد. به همین دلیل برای چنین قالبی کد نویسی اختصاصی شود که با توجه به هزینه های زیاد فعلاً عملی کردن چنین پیشنهادی مکن نیست.

3. پیشنهاد خوبی است. عنوان وبلاگ به محل جلوتری آورده شد. البته به نظرم بیشتر کردن فونت عنوان کمی زیبایی وبلاگ را می گیرد.
1.  در فرم تماس با ما در وبلاگ نجوم هر مطلبی که بنویسید از طریق ایمیل برای مدیر وبلاگ ارسال خواهد شد. بنابراین لزومی برای نوشتن ایمیل نیست. البته اگر لزومی باشد به زودی ایمیل را در قسمت معرفی وبلاگ ثبت خواهم کرد.

2. نوشتن معنی باعث شلوغی بیش از حد در هدر می شود و هدر زیبایی خود را از دست می دهد.

3. این اصل یک وبلاگ خوب است. شما در وبسایت خبرگزاری ها توجه کنید متوجه می شوید روزی حدود هزاران خبر ثبت می شود. در وبلاگ نجوم سعی شده به روز رسانی سریع انجام می شود و آن هم به دلیل این است که خبرگزاری هایی مثل ایسنا معمولاً اخبار نجومی اش را نیمه شب و صبح زود قرار می دهد. اما سعی خواهد شد بروز رسانی آهسته تر ولی همیشگی باشد.

باتشکر از شما

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

شنبه 1 شهریور 1393  1:57 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh namebaran ravabet_rasekhoon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول hosseinb68

پیشنهادات :

1- سعی کنید از قالبی استفاده کنید که به موضوع وبلاگتان مرتبط باشد ، هم از لحاظ رنگبندی و هم از لحاظ گرافیک و تصاویر استفاده شده در قالب

2- سعی کنید متن بیشتری را در مطالب قید کنید، این نوع متن گذاری و ارسال پست ، بیشتر به وب سایت های خبری شباهت دارد .

3- لینک های مفید وبلاگتان ، هیچ لینک علمی و مرتبط با موضوع وبلاگتان را ندارد که از یک وبلاگ علمی این انتظار میرود که وبلاگ ها و وب سایت های مرتبط با موضوع خود را در لینک های مفید قید کند.

انتقادات :

1- هیدر وبلاگتان کیفیت تصویر خوبی ندارد علاوه بر آن محل قرارگیری عنوان وبلاگ اصلا مناسب نیست . در دید اول اصلا متوجه نشدم که عنوان وبلاگتان کجاست!!!!

2- تعداد مطالب موجود در یک صفحه بسیار کم است . حداقل باید 15 تا 20 پست در صفحه باشد.

3- نظرسنجی وبلاگتان کم است که باید نظرسنجی ها ، هر از چند گاهی به روز رسانی شود.

باسلام و عرض ادب و احترام.

1. از نظر گرافیکی و رنگ بندی این قالب بسیار به موضوع نجوم مرتبط است/ اگر دقت کنید رنگ قهوه ای مساوی با رنگ خاک و سنگ می باشد. رنگ سیاره مشتری هم قهوه ای است. از نظر تصاویر هم در اخبار این وبسایت از تصاویر نجومی استفاده شده و هدر این وبلاگ هم کاملاً مرتبط به موضوع نجوم و سیارات است.

2. منظور شما را متوجه نشدم. لطفآً منظورتان را واضح تر بفرمایید.

3. در وبلاگ های تخصصی مثل نجوم نمی توان لینک به وبلاگی مثل جانور شناسی داد. البته در این مورد قبلآً با آقای حسین رضایی(ممدیر تالار وبلاگ نویسی) حضوری صحبت کردم ولی باز تلاش می شود تا لینک های علمی و مرتبط با نجوم قرار دهم. البته توجه کنید که وبلاگ های فعال در حوزه ی نجوم اندک هستند. بنده از هر وبلاگی که از آن مطلب مرتبط با نجوم برداشت می کنم، لینکش را در لینک دوستان قرار می دهم. با توجه به این که امکان بروز بودن همیشگی در وبلاگ ها اندک است بنابراین در این وبلاگ کمتر لینک های وبلاگ های دیگر قرار داده می شود.

1. این منصفانه نیست که می گویید هدر وبلاگ کیفیت خوبی ندارد. می توانیم بگوییم کیفیت عالی ندارد. دلیل آن هم استفاده بسیار زیاد از سایه در هدر برای نمایش بهتر کره ی زمین داخل آن است. عنوان وبلاگ نیز در محل جلوتری قرار داده شد.

2. استفاده از مطالب بسیار زیاد در وبلاگ یک امتیاز منفی محسوب می شود چون باعث کاهش سرعت وبلاگ و در نتیجه نارضایتی کاربر می شود. البته تعداد پست های داخل صفحه ی اصلی کمی افزایش یافت.

3. هنگامی که بعد از چند ماه قرار دادن نظر سنجی تعداد بسیار کمی از افراد نظر می دهند باعث می شود تا مدیر وبلاگ نظرسنجی را دیرتر بروز کند تا کاربران بیشتری نظر دهند.

باتشکر از شما

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

شنبه 1 شهریور 1393  2:36 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

با سلام خدمت شما

از مدیر محترم تالار وبلاگ نویسی بخاطر این تاپیک تشکر میکنم ،

خواستم همینجا از زحمات مالک وبلاگ نجوم ، کاربر گرامی "amirhossein1392" تشکر کنم ، این وبلاگ یکی از وبلاگهای فعال و مفید راسخون بلاگ است که پر از اطلاعات و اخبار مفید علمی در موضوع نجوم می باشد .

شنبه 1 شهریور 1393  2:39 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 hossein201273 nazaninfatemeh namebaran ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول rasekhoon_weblog

با سلام خدمت شما

خواستم همینجا از زحمات مالک وبلاگ نجوم ، کاربر گرامی "amirhossein1392" تشکر کنم ، این وبلاگ یکی از وبلاگهای فعال و مفید راسخون بلاگ است که پر از اطلاعات و اخبار مفید علمی در موضوع نجوم می باشد .

با سلام وسپاس از شما جناب سجادی عزیز

خدماتی از تالار وبلاگ نویسی راسخون ذره بین وبلاگ نویسان هست که امیدوارم بهترین خدمت باشد که دارد در تالار ارایه میشه ،ضمن اینکه در پایان برگزاری ذره بین وبلاگ نجوم بنده انتقادات وپیشنهدات کاربران را در پستی جداگانه آورده وبه کاربر محترم ونویسنده محترم وبلاگ نجوم ابلاغ می کنم.سعی می کنیم در تالار تا حد امکان مشکلات وبلاگ نویسان را کاهش دهیم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 1 شهریور 1393  2:43 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 nazaninfatemeh rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

با سلام خدمت شما

باسلام و عرض ادب و احترام خدمت آقای سجادی.

بنده به شما خیلی مدیون هستم. شما یکی از برترین مدیران راسخون هستید و همیشه  فعال و پرتلاش در جهت ارتقای وبلاگ های راسخون و وبسایت راسخون خدمت می کنید. بنده به وجود شما که مدیری پرتلاش و با اخلاقی هستید افتخار می کنم. شما در زمینه ی وبلاگ نویسی بدون هیچ چشم داشت و توقعی بنده را راهنمایی کردید. انشاءالله خداوند به شما اجر و پاداش معنوی عطا کند.

از شما بسیار سپاسگذارم.

شنبه 1 شهریور 1393  2:47 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وتشکرازبرنامه خوبتون

تارنمای آقاامیرحسین خیلی خوبه امامنکه می خواستم بهشون امتیازبدم سیستم قبول نمیکنه میشه بررسی نمایید؟ باتشکروقدردانی

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 2 شهریور 1393  8:15 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog amirhossein1392 hossein201273 ravabet_rasekhoon
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

بنده به شما خیلی مدیون هستم. شما یکی از برترین مدیران راسخون هستید و همیشه  فعال و پرتلاش در جهت ارتقای وبلاگ های راسخون و وبسایت راسخون خدمت می کنید. بنده به وجود شما که مدیری پرتلاش و با اخلاقی هستید افتخار می کنم. شما در زمینه ی وبلاگ نویسی بدون هیچ چشم داشت و توقعی بنده را راهنمایی کردید. انشاءالله خداوند به شما اجر و پاداش معنوی عطا کند.

از شما بسیار سپاسگذارم.

با سلام خدمت شما

از لطف شما سپاسگزارم ، اگر کاری صورت گرفته جز انجام وظیفه چیزی نبوده .

یک شنبه 2 شهریور 1393  9:08 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 hossein201273 bigharar ravabet_rasekhoon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

نقل قول amirhossein1392

نقل قول hosseinb68

پیشنهادات :

انتقادات :

------------------------------------------

1. این منصفانه نیست که می گویید هدر وبلاگ کیفیت خوبی ندارد. می توانیم بگوییم کیفیت عالی ندارد. دلیل آن هم استفاده بسیار زیاد از سایه در هدر برای نمایش بهتر کره ی زمین داخل آن است. عنوان وبلاگ نیز در محل جلوتری قرار داده شد.

2. استفاده از مطالب بسیار زیاد در وبلاگ یک امتیاز منفی محسوب می شود چون باعث کاهش سرعت وبلاگ و در نتیجه نارضایتی کاربر می شود. البته تعداد پست های داخل صفحه ی اصلی کمی افزایش یافت.

باتشکر از شما

با سلام و احترام

پاسخ شما :::

2- منظور من تعداد کاراکترهایی است که در هر پست در دید اول ، کاربر آنها را مشاهده می کند . سعی کنید حداقل نیمی از مطالب را در ابتدای پست و نیمی دیگر را در ادامه مطلب قرار دهید

------------------------------

1- ما اینجا قرار است نقاط ضعف وبلاگ را بررسی کنیم . پس شما به من به عنوان یک بازدیدکننده اجازه دهید از منظر خودم نقاط ضعف وبلاگتان را بگویم ، مطمئنا به نظر من میشد از طراحی و تصاویر با کیفیت تر دیگری برای هیدر وبلاگ استفاده شد . که در این هیدر استفاده نشده است .

2- مطمئنا رفتن به صفحه های بعدی آن هم به طور مکرر برای کاربر خسته کننده تر است . با وجود اینکه در حال حاضر کمترین سرعت اینترنت پر سرعت  128 کیلو بیت است . وبلاگ شما با تعداد 20 پست نیز به راحتی بارگزاری میشود .

یک شنبه 2 شهریور 1393  3:04 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 hossein201273 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام وتشکرازبرنامه خوبتون

تارنمای آقاامیرحسین خیلی خوبه امامنکه می خواستم بهشون امتیازبدم سیستم قبول نمیکنه میشه بررسی نمایید؟ باتشکروقدردانی

سیستم امتیاز دهی g+1 بررسی شد و مشکلی نداشت.

توجه فرمایید در صورتی شما می توانید از این طریق به وبلاگی رأی دهید که حتماً در آن لحظه وارد جیمیل خود شده باشید.

باتشکر از شما

یک شنبه 2 شهریور 1393  6:00 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول hosseinb68

نقل قول amirhossein1392

نقل قول hosseinb68

پیشنهادات :

انتقادات :

------------------------------------------

باتشکر از شما

با سلام و احترام

پاسخ شما :::

2- منظور من تعداد کاراکترهایی است که در هر پست در دید اول ، کاربر آنها را مشاهده می کند . سعی کنید حداقل نیمی از مطالب را در ابتدای پست و نیمی دیگر را در ادامه مطلب قرار دهید

------------------------------

1- ما اینجا قرار است نقاط ضعف وبلاگ را بررسی کنیم . پس شما به من به عنوان یک بازدیدکننده اجازه دهید از منظر خودم نقاط ضعف وبلاگتان را بگویم ، مطمئنا به نظر من میشد از طراحی و تصاویر با کیفیت تر دیگری برای هیدر وبلاگ استفاده شد . که در این هیدر استفاده نشده است .

2- مطمئنا رفتن به صفحه های بعدی آن هم به طور مکرر برای کاربر خسته کننده تر است . با وجود اینکه در حال حاضر کمترین سرعت اینترنت پر سرعت  128 کیلو بیت است . وبلاگ شما با تعداد 20 پست نیز به راحتی بارگزاری میشود .

2. پیشنهاد شما در مورد کاراکتر های ابتدای پست های وبلاگ نجوم انشاءالله در پست های جدید اجرا خواهد شد.

------------------------------------

1. بله درست می فرمایید. می شد تصاویر با کیفیت بیشتری باشند. انشاءالله در آینده ی نزدیک هدر وبلاگ نجوم تغییر خواهد یافت.

2. طبق وبلاگ آموزش وبلاگ نویسی مسئول وبلاگ های راسخون و در این مطلب در مورد تعداد پست های موجود در صفحه ی اصلی توضیح داده شده است. در این وبلاگ گفته شده سعی کنید حداکثر 7 پست در صفحه ی اصلی قرار دهید ولی بنده دیروز در وبلاگ نجوم تعداد پست ها را از 7 پست به 10 پست ارتقا دادم. البته اگر مورد دیگری در مورد وبلاگ نجوم بود خوش حال می شوم به من اطلاع دهید.

از دیگر کاربران هم دعوت می کنم پیشنهادات و انتقادات خودشان را در مورد وبلاگ نجوم بیان کنند.

باتشکر از شما

یک شنبه 2 شهریور 1393  6:31 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

با سلام

در مورد تعداد پست ها در صفحه اصلی وبلاگ نکته ای هست که لازم دیدم عرض کنم ، بعضی از نکاتی که در آموزش ها ذکر میشوند مثل تعداد پست ها ، رنگ بندی و... استانداردهایی دارد ولی در پایان به سلیقه صاحب وبلاگ برمی گردد . رعایت نکات کلی وبلاگ نویسی به اضافه سلیقه مالک وبلاگ یک وبلاگ موفق را ایجاد می کند .

مثلا ممکن است در وبلاگی تعداد پست ها 20 باشد ولی کاربر را آزار ندهد یا در وبلاگی 10 پست طولانی باعث خستگی شود .

دوشنبه 3 شهریور 1393  9:16 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 hossein201273 hosseinb68 ravabet_rasekhoon
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

با سلام

در مورد تعداد پست ها در صفحه اصلی وبلاگ نکته ای هست که لازم دیدم عرض کنم ، بعضی از نکاتی که در آموزش ها ذکر میشوند مثل تعداد پست ها ، رنگ بندی و... استانداردهایی دارد ولی در پایان به سلیقه صاحب وبلاگ برمی گردد . رعایت نکات کلی وبلاگ نویسی به اضافه سلیقه مالک وبلاگ یک وبلاگ موفق را ایجاد می کند .

مثلا ممکن است در وبلاگی تعداد پست ها 20 باشد ولی کاربر را آزار ندهد یا در وبلاگی 10 پست طولانی باعث خستگی شود .

بله؛ سخن شما کاملاً صحیح است. سلیقه در ایجاد یک وبلاگ موفق نقش بسیار اساسی دارد. انشاءالله سعی خواهد شد تا بیش از پیش از سلیقه ی خود و دیگران در وبلاگ نویسی استفاده شود.

باتشکر از شما

دوشنبه 3 شهریور 1393  12:42 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 hosseinb68 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها