چگونه انگیزه خود را برای رفتن به باشگاه افزایش دهیم؟

بسیاری از ما تصمیم می گیریم تا به منظور دستیابی به تناسب اندام و یا حفظ سلامت جسمی و روانی، به باشگاه ورزشی برویم، اما در بسیاری از موارد پس از مدتی کوتاه از رفتن به باشگاه سرد می شویم. در این مقاله روش...
شنبه، 14 دی 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
چگونه انگیزه خود را برای رفتن به باشگاه افزایش دهیم؟
همیشه ورزشی را انتخاب کنید که برایتان جذاب باشد.
 

مقدمه

ثبت نام در باشگاه یکی از روش های ملزم نمودن خود به ورزش برای دستیابی به سلامت جسمی و روانی و تناسب اندام است. با این حال حتی افرادی که در یک باشگاه ورزشی عضو می شوند، به صورت منظم به باشگاه نمی روند. اگر شما نیز جزء این دسته از افراد هستید و قصد دارید انگیزه خود را برای رفتن منظم به باشگاه افزایش دهید، بهتر است این مقاله را تا به انتها مطالعه کنید.
 

کتابی صوتی تهیه کنید و خود را ملزم کنید تنها در باشگاه آن را گوش کنید

تحقیقات نشان داده که اگر بتوانید کتابی صوتی جذاب تهیه کرده و تنها در باشگاه به آن گوش دهید، انگیزه تان برای رفتن به باشگاه چند برابر خواهد شد. پس یک کتاب صوتی در موضوع مورد علاقه خود انتخاب نموده و به وسیله آن برای رفتن به باشگاه انگیزه پبدا کنید.
 
اگر به کتاب صوتی مورد علاقه تان دسترسی ندارید، می توانید فیلم یا سریالی را انتخاب نموده و در هنگام انجام حرکات ورزشی مانند استفاده از تردمیل، تنها به صوت آن گوش دهید.
 
همچنین می توانید موسیقی های مورد علاقه خود را بر روی گوشی ریخته و خودتان را متعهد کنید که آن ها را تنها در باشگاه و هنگام ورزش کردن گوش دهید.
 

یک نظام پاداش برای خود طراحی کنید

اگر بدانید که رفتن به ورزش برای شما پاداشی در پی خواهد داشت، انگیزه تان برای رفتن به باشگاه تقویت خواهد شد. سعی کنید برای خود پاداش هایی در نظر گرفته و به صورت ماهانه و یا هفتگی آن ها را به خودتان تقدیم کنید!
 
مثلاً با خودتان عهد ببندید که اگر هفته ای 4 مرتبه به باشگاه رفتید، آخر هفته برای تماشای فیلم مورد علاقه تان به سینما بروید. یا اینکه اگر تا آخر ماه 20 مرتبه باشگاه رفتید، یک سفر کوتاه همراه با دوستان و یا خانواده خود بروید.
 
سعی کنید پاداش هایی را انتخاب کنید که انگیزه شما را تقویت نموده و شما را در دستیابی به اهدافتان کمک نماید.
 

هزینه نرفتن به باشگاه را برآورد نموده و در ذهن خود مرور کنید

معمولاً ثبت نام در باشگاه خیلی ارزان نیست و اگر با وجود ثبت نام کردن، به باشگاه نروید، در واقع پول خود را هدر داده اید. اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که به خاطر از دست دادن پول ناراحت می شوید، بهتر است ضرر مالی ناشی از نرفتن یک یا چند جلسه باشگاه را با خودتان مرور کنید تا بدین وسیله برای رفتن به باشگاه انگیزه یابید.
 
مثلاً اگر حق عضویت در باشگاه ماهانه 200 هزار تومان باشد، اگر یک هفته نروید در واقع 50 هزار تومان ضرر کرده اید.
 

در اهداف خود تجدید نظر کنید

ممکن است با هدف تناسب اندام تصمیم به رفتن به باشگاه گرفته اید تا بدین وسیله خوش پوش تر و با اعتماد به نفس بیشتری در جامعه حاضر شوید، یا اینکه به منظور دستیابی به سلامت جسمی و روانی تصمیم به این کار گرفته اید، اما باید بدانید این اهداف کلی نمی توانند انگیزه کافی را برای شما فراهم کنند. به جای تمرکز بر این اهداف کلی باید اهدافی جزئی تر و خاص تر در نظر بگیرید.
 
مثلاً اگر فرزندی دارید با خودتان بگویید: "من باید به صورت منظم به باشگاه بروم تا الگویی مناسب برای فرزندم باشم."   
 
یا حتی می توانید برای دستیابی به تناسب اندام در یک تاریخ خاص که احتمالاً مراسم مهمی نیز برای شما محسوب می شود، برنامه ریزی کنید. مثلاً 9 ماه دیگر یک جشن عروسی مهم در پیش دارید و می خواهید به بهترین وجه ممکن در آن مراسم حاضر شوید. پس با خودتان عهد ببندید که به صورت منظم به باشگاه بروید تا با دستیابی به تناسب اندام، بتوانید بهترین لباس را در مراسم مد نظر خود بپوشید.
 

اهداف خود را واقع گرایانه انتخاب کنید

داشتن اهداف واقع گرایانه می تواند روشی عالی برای افزایش انگیزه به منظور حضور منظم در باشگاه باشد. سعی کنید اهدافی هوشمندانه برای خود ترسیم کنید تا به کمک آن ها به بهترین و منظم ترین شکل ممکن برنامه ورزشی خود را پی بگیرید. هدف هوشمندانه یعنی هدفی که مشخص، قابل اندازه گیری، دست­یافتنی، متمرکز بر نتیجه و زمان دار باشد.
 
مثلاً ممکن است هدفتان کاهش 2 کیلوگرم وزن تا آخر ماه باشد. این هدف کاملاً قابل اندازه گیری بوده و دست یافتنی است. از سویی زمان دقیق رسیدن به این هدف نیز کاملاً تعیین شده و مشخص است.
 
حتی با گرفتن برنامه از مربی می توانید مثلاً روزی 5 کیلومتر بر روی تردمیل بدوید و هفته ای 3 بار به باشگاه بروید.
 

در کلاس هایی شرکت کنید که از آن ها لذت می برید

اگر به فعالیت هایی بدنی و ورزشی بپردازید که انجام آن لذت خاصی برای شما ندارد، همیشه انجام آن برای شما دشوار و کسل کننده خواهد بود. پس سعی کنید همیشه ورزشی را انتخاب کنید که برایتان جذاب باشد.
 
باشگاه های ورزشی مختلفی وجود دارد که می توانید از میان آن ها مناسب ترینشان را انتخاب کنید. خیلی از اوقات فرد با تغییر رشته ورزشی انگیزه اش برای رفتن به باشگاه افزایش می یابد.
 
حتی ممکن است تغییر وسیله ورزشی نیز تا چند وقت به تقویت انگیزه شما کمک کند.
 

با مربیان و برنامه های باشگاه کاملاً آشنا شوید

سعی کنید برای ارتباط برقرار کردن با مربیان باشگاه و همچنین اطلاع از برنامه ها، وقت بگذارید تا باشگاه رفتن برایتان جذاب تر و لذت بخش تر شود. همچنین برقراری ارتباط با مربیان و هم باشگاهی ها موجب می شود بیشتر در چشم باشید و در صورت غیبت کردن همه سراغتان را بگیرند. وقتی وارد باشگاه می شوید، قبل از هر چیز به سراغ مربیان رفته و با آن ها حال و احوال کنید.
 
 
همچنین سعی کنید با برخی ورزشکارانی که مثل شما به باشگاه می آیند، ارتباط برقرار کنید. این ارتباط می تواند در خارج از باشگاه و حتی در فضای مجازی نیز ادامه یابد. چنین ارتباطاتی موجب می شود از همدیگر سراغ گرفته و برای ملاقات یکدیگر هم که شده، ورزش را ترک نکنید.
 

لباس راحت بپوشید

اگر در هنگام ورزش کردن لباستان راحت نباشد، ممکن است به صورت کاملاً ناخودآگاه از ورزش کردن و رفتن به باشگاه خسته شوید. پس بهتر است یک لباس بسیار راحت بخرید تا با این مشکل روبرو نشوید.
 
از سویی خرید لباس نو به خودی خود انگیزه فرد برای رفتن به باشگاه را، حداقل برای مدتی، افزایش خواهد داد.
 
منبع: سایت ویکی هاو


مقالات مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط