پنجشنبه، 24 آبان 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

ایزاک بارو

ایزاک بارو
آیزاک بارو در اکتبر سال ۱۶۳۰ میلادی در لندن دیده به جهان گشود. هنگامی که آیزاک تنها چهار سال داشت مادرش را به خاطر بیماری از دست داد و سپس پدرش او را پیش پدربزرگش فرستاد تا نزد او پرورش یابد. آیزاک تحصیلات خود را در مدرسه چارترهاوس شروع کرد و سپس به مدرسه فلستد رفته و در آنجا به فراگیری زبان یونانی، زبان لاتین و منطق پرداخت و خود را برای ورود به دانشگاه آماده نمود. آیزاک سپس وارد کالج ترینیتی در کمبریج شد و در این دانشگاه به تحصیل پرداخت و با تلاش فراوان توانست به عنوان دانشجویی ممتاز و اول در سال ۱۶۴۸ فارغ‌ التحصیل خود را بگیرد. آیزاک بارو تحصیلات خود را ادامه داد و فوق لیسانسش را در سال ۱۶۵۲ از دانشگاه کمبریج دریافت نمود. آیزاک بعد از فارغ‌ التحصیلی چند سال در کالج دانشگاه باقی ماند و حتی به او پیشنهاد استادی زبان یونانی در دانشگاه هم داده شد، اما او این پیشنهاد را نپذیرفت و سفر خارج از کشور را ترجیح داد و بدین ترتیب چهار سال بعد را در کشورهای ایتالیا، فرانسه و عثمانی سپری نمود.
آیزاک بارو بعد از سفرها و ماجراجویی های فراوان سرانجام سال ۱۶۵۹ به انگلستان بازگشت. آیزاک بعد از بازگشت به انگلستان به عنوان استاد مذاهب یونانی در دانشگاه کمبریج مشغول به کار شد، وی سال ۱۶۶۲ به خاطر مهارت های بالا خود در ریاضیات به‌ عنوان استاد علم هندسه در کالج گرشهام مشغول به تدریس شد و در سال ۱۶۶۳ به‌ عنوان اولین دارنده‌ ی کرسی ریاضیات لوکاسین دانشگاه کمبریج انتخاب گردید. کرسی ریاضیات لوکاسین، یک سمت معتبر علمی در جهان می باشد که در سال ۱۶۶۳ به وسیله‌ ی هنری لوکاس در دانشگاه کمبریج انگلستان ایجاد شد. آیزاک بارو تا سال ۱۶۶۹ این کرسی را در اختیار خود داشت و بعد از آن نوبت به آیزاک نیوتن رسید تا در  این سمت فعالیت کند. در این دوران، آیزاک بارو دستاوردهای مهم خود را منتشر نمود و به تربیت افرادی نظیر آیزاک نیوتن پرداخت که به‌ شدت تحت تأثیر وی قرار داشت.

آیزاک بارو اولین دستاوردهای مهم خود را در هندسه منتشر نموده و زیربنای نظریه حساب دیفرانسیل و انتگرال را پایه گذاری کرد و در ادامه دانش خود را در فیزیک نور منتشر کرد که آن نیز زیربنایی بود برای گسترش علم فیزیک نور. آیزاک بارو که استاد آیزاک نیوتن می باشد در سال ۱۶۶۹ از کرسی‌ های استادی خود استعفا داد و آیزاک نیوتن را به‌ عنوان جانشین خود پیشنهاد و از وی حمایت کرد. بعد از آن آیزاک بارو بیشتر زمان خود را صرف ساخت و توسعه کتابخانه دانشگاه کرد و تا پایان عمر در آنجا باقی ماند.
آیزاک بارو، در تاریخ ۴ می سال ۱۶۷۷ در سن ۴۶ سالگی دیده از جهان فروبست.

منبع:
parvaresheafkar.com


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مشاهیر مرتبط