قرآن را بر نيزه کردند ، شال سبز که مقدس تر از آن نيست !

مگرچه اتفاقی افتاده که آمریکا، اسرائیل، اتحادیه اروپا، برخی کشورهای وابسته عربی و گروههای مدعی اصلاحات همه دست در دست هم داده و برای حذف احمدی نژاد با یکدیگر ائتلاف کرده اند؟ کدام نفع مشترک آنها را به هم نزدیک کرده است؟!
جمعه، 8 خرداد 1388
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
قرآن را بر نيزه کردند ، شال سبز که مقدس تر از آن نيست !
مگرچه اتفاقی افتاده که آمریکا، اسرائیل، اتحادیه اروپا، برخی کشورهای وابسته عربی و گروههای مدعی اصلاحات همه دست در دست هم داده و برای حذف احمدی نژاد با یکدیگر ائتلاف کرده اند؟ کدام نفع مشترک آنها را به هم نزدیک کرده است؟!
حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان که چهارشنبه شب در اجتماع چند هزار نفری مردم اصفهان در مسجد سید این شهر شرکت کرده بود گفت: صحنه انتخابات ریاست جمهوری دهم شباهت فراوانی با جنگ صفین دارد. کسانی که در جنگ بدر مقابل پیامبر خدا(صلی الله) صف کشیده و با قرآن جنگیده بودند در جنگ صفین برای فریب مردم قرآن ها را بر نیزه کردند! مدیر مسئول کیهان افزود؛ در آن ماجرا اگر خوب دقت می کردی نیزه دارانی که قرآن را بر نیزه کرده بودند می شناختی. آن یکی در جنگ بدر به سوی پیامبر خدا(صلی الله) تیرانداخته بود، آن دیگری با شمشیر آخته به سپاه اسلام تاخته بود. این یکی برای مقابله با پیامبر اکرم(ص) با یهود بنی قریظه ساخته بود و عجیب بود که همان دشمنان قسم خورده اسلام و اشراف مفت خوری که حاکمیت اشرافی خود را از دست داده بودند اکنون در جنگ صفین قرآن ها را بر نیزه کرده بودند. شریعتمداری ادامه داد؛ وقتی در آن هنگام قرآن ها را هم برای فریب بر نیزه می کردند نباید تعجب کرد که امروز کسانی باز هم برای فریب مردم شال سبز را بر نیزه کنند؟ شال سبز که مقدس تر از قرآن نیست. بازی همان بازی است فقط بازیگران عوض شده اند.
مدیر مسئول کیهان گفت؛ حالا به سردمداران جبهه ای که شال سبز بر دست گرفته و نوار سبز به مچ بسته اند نگاه کنید. حتماً آنها را می شناسید. بله، خودشان هستند. همان ها که اسلام را متعلق به 1400 سال قبل و غیر قابل پیاده شدن می دانستند. همان ها که فرهنگ شهادت را خشونت آفرین معرفی می کردند، همان ها که می گفتند دوران امام تمام شده و بینش امام(ره) باید به موزه تاریخ سپرده شود و...
مدیر مسئول کیهان در ادامه گفت؛ این واقعیات تلخ و دیدگاههای انحرافی تماماً در نشریات زنجیره ای و ارگان های مطبوعاتی و حزبی جبهه مورد نظر ثبت و ضبط است و قابل انکار نیست بنابراین چگونه انتظار دارند که مردم بار دیگر فریب آنها را بخورند؟!
شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان خود از انتخابات به عنوان میدان آزمایش الهی یاد کرد و گفت کسانی که به اسلام و انقلاب اعتقاد دارند کسانی که اقتدار علمی و تکنولوژیک کشورشان را می خواهند و کسانی که از حاکمیت کلان سرمایه داران و میدان داری مفسدان اقتصادی بیزارند باید هوشیار باشند و رأی خود را که امانت الهی و تعیین کننده سرنوشت ملی است به نااهلان ندهند.
وی در ادامه گفت: مگر نه اینکه قرار است کشور بر پایه اسلام اداره شود بنابراین چگونه می توان به کسانی که اسلام را برای اداره حکومت ناکارآمد معرفی  می کردند اعتماد کرد؟ مگر نه اینکه خواهان سلامت جامعه هستیم پس چگونه می توان به کسانی رأی داد که با صراحت می گفتند؛ حجاب و حیای زنان نشانه عقب ماندگی است! و مگر نه این که خواستار رسیدگی به محرومان و توزیع عادلانه ثروت هستیم. بنابراین مگر می شود به آنهایی که مردم محروم را «لشگر قابلمه به دست ها» معرفی می کردند و در مقابل درخواست رسیدگی به وضعیت اقتصادی کشور با صراحت می گفتند؛ ما برای بهبود وضع معیشتی مردم نیامده ایم! اطمینان داشت؟
مدیر مسئول کیهان به مبارزه دولت نهم با مفسدان اقتصادی اشاره کرد و گفت: در این زمینه همین بس که اولاً؛ پاکدستی دولت نهم زبانزد خاص و عام است و ثانیاً؛ بسیاری از مفسدان اقتصادی در جبهه مخالفان احمدی نژاد حضور دارند.
وی در ادامه گفت: یکی از مؤثرترین اقدامات احمدی نژاد در مبارزه با مفاسد اقتصادی این که دست بسیاری از رانت خواران و غارتگران را از بیت المال قطع کرده است.
شریعتمداری گفت: اگر دولت نهم به منطقه ممنوعه برخی از اشراف وارد نشده بود و نفت خواران و زمین خواران و رانت خواران را به حال خود گذاشته بود امروزه تمامی آنها در مقابل او صف نمی کشیدند.
مدیر مسئول کیهان افزود؛ چه کسانی از شرکت استات اویل میلیون ها دلار رشوه گرفتند؟ چه کسانی با انعقاد قرارداد کرسنت، گاز یعنی ثروت مردم محروم را ده ها برابر زیر قیمت به حلقوم بیگانگان ریختند و پورسانت های کلان به جیب زدند؟ شرکت نفتی پتروپارس، شرکت ایران مارین سرویس، و ده ها شرکت نفتی و غیر نفتی دیگر را چه کسانی اداره می کردند و اموال ملت را به غارت می بردند؟ این عده امروزه در کدام جبهه و برای کدام کاندیدا یقه چاک می کنند؟! وی در ادامه گفت؛ نگذارید بگویم چه کسانی وام های چند صد میلیارد تومانی از بانک ها یعنی از اموال همین مردم دریافت کرده و با حمایت چه کسانی از بازپرداخت آن طفره می روند و در همان حال پرداخت سهام عدالت به محرومان را زیر سؤال می برند.
شریعتمداری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مردم طعم شیرین خدمت اصولگرایان را چشیده اند، تواضع رئیس جمهور در مواجهه با مردم و شجاعت او در مقابل بیگانگان را به وضوح درک کرده اند و از آن دست نخواهند کشید. مدیر مسئول کیهان با اشاره به بیانات حضرت امام(ره) که مردم امروز ایران را از مردم حجاز در زمان رسول خدا(صلی الله) و مردم کوفه در دوران حضرت امیر علیه السلام بهتر دانسته بودند، گفت؛ اگر به قول رهبر معظم انقلاب، عاشورایی در پیش باشد دیگر مانند عاشورای سال 61 هجری، امام حسین(علیه السلام) و یارانش شهید نخواهند شد، بلکه این دفعه نوبت  یزید و ابن زیاد و عمر سعد است که به هلاکت برسند. این مردم اجازه نمی دهند که بار دیگر مالک از چند قدمی خیمه قدرت های استکباری بازگردد.
شریعتمداری درباره  انتقاد مخالفان دولت نهم از سیاست خارجی احمدی نژاد گفت: آقایان می گویند سیاست ما تنش زدایی بود و توضیح نمی دهند که اگر در مقابل باج خواهی دشمن ساکت باشی، دشمن هم به پیشروی خودش ادامه می دهد و نیازی به سر و صدا ندارد، آیا عزت و اقتدار امروز ایران با وادادگی بعضی ها در دولت های قبلی قابل قیاس است؟ داد بوش و اوباما از حضور ایران در آمریکای لاتین که حیاط خلوت آمریکا بوده است به آسمان بلند است و فلان نامزد مدعی اصلاحات نیز همصدا با آنها به حضور ایران در آمریکای لاتین انتقاد می کند! اسرائیل به خاطر الگو گرفتن حزب الله و حماس از ایران جیغ بنفش می کشد و فلان کاندیدای اصلاح طلب هم  به گونه ای دیگر همان فریاد را تکرار می کند. بوش و اوباما ضرورت تغییر در سیاست ایران اسلامی را آرزو می کنند و فلان نامزد مدعی اصلاحات شعار تغییر می دهد و اصرار هم دارد که این کلمه به انگلیسی CHANGE در پوسترهای تبلیغاتی اش نوشته شود!
مدیر مسئول کیهان افزود؛ رئیس جمهور مکتبی و مردم دوست را مظلوم یافته و از هر سو به او حمله کرده و دشنام می دهند و دروغ های بزرگ می بافند، یکی می گوید 300 میلیارد دلار درآمد نفتی چه شده است؟ و نمی گوید شتر که بالای مناره گم نمی شود، می گوید کارگران بیکار شده اند و نمی گوید دوستان هم حزبی ایشان کارخانه ها را با رانت خواری و ده ها برابر زیر قیمت خریده و کارگران را اخراج کرده اند. آن دیگری سیب زمینی توزیع شده در میان محرومان را بهانه می کند و نمی گوید مگر اینجا آمریکاست که کالای مازاد را به دریا بریزند البته همین اندازه که آقایان سیب زمینی بی رگ را سیاسی کرده اند نشان دهنده موفقیت آنها در پروژه توسعه سیاسی است! و هم نشان می دهد که توسعه سیاسی مورد نظر آنها از چه نوعی است!
شریعتمداری در ادامه سخنان خود گفت: امروزه جبهه ای با حضور تمامی دشمنان تابلودار بیرونی و با مشارکت برخی از گروههای بد سابقه داخلی و جمعی از افراد غفلت زده در مقابل اصولگرایان گشوده شده است. هدف مشترک همه آنها حذف رئیس جمهور اصولگرا است و انگیزه مشترک آنان احیای زندگی اشرافی برای خواص آلوده و رها کردن گریبان آمریکا و اسرائیل از پنجه قدرتمند جمهوری اسلامی ایران است. وی افزود: باید هوشیار بود و دیگران را نیز هوشیار کرد. غفلت از  حضور حداکثری و کم توجهی نسبت به انتخاب اصلح ، از یکسو گناهی نابخشودنی و خیانت به خون شهداست و از سوی دیگر، اشراف و ثروتمندان  و جماعتی از وابستگان به دشمنان بیرونی را برگرده مردم محروم سوار می کند. هر چند که برخی نامزدها فقط واسطه باشند. 




تصاویر شریعتمداری در جمع هزاران نفر از طرفداران احمدی‌نژاد در اصفهان
/2759/

منتظر اخبار ، انتقاد و پيشنهادات شما هستيم :
news@rasekhoon.net


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما
شیخ نعیم قاسم: اسرائیل باید تا ۲ روز دیگر از تمام خاک لبنان خارج شود
play_arrow
شیخ نعیم قاسم: اسرائیل باید تا ۲ روز دیگر از تمام خاک لبنان خارج شود
طلائیه؛ مشهد شهدای ایران
play_arrow
طلائیه؛ مشهد شهدای ایران
تظاهرات مردم کره جنوبی در مخالفت با طرح ترامپ
play_arrow
تظاهرات مردم کره جنوبی در مخالفت با طرح ترامپ
هشدار مجلس به بانک‌های متخلف رفع مسدودی چک های برگشتی
play_arrow
هشدار مجلس به بانک‌های متخلف رفع مسدودی چک های برگشتی
رادان: پلیس فقط کارگزار نیست بلکه سیاست‌گذار است
play_arrow
رادان: پلیس فقط کارگزار نیست بلکه سیاست‌گذار است
تماس تلفنی عارف با خانواده مرحوم خالقی
play_arrow
تماس تلفنی عارف با خانواده مرحوم خالقی
لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
play_arrow
لیدر تجمعات دهدشت دستگیر شد
گفتگوی خبرنگار آمریکایی با آیت‌الله خامنه‌ای در سال ۶۶ درباره رابطه ایران و آمریکا
play_arrow
گفتگوی خبرنگار آمریکایی با آیت‌الله خامنه‌ای در سال ۶۶ درباره رابطه ایران و آمریکا
الحاق انبوهی از سامانه‌های سری و غیرقابل شنود مخابراتی به سازمان رزم سپاه
play_arrow
الحاق انبوهی از سامانه‌های سری و غیرقابل شنود مخابراتی به سازمان رزم سپاه
گل اول هیرنفین به زووله توسط جهانبخش در دقیقه ۵۸
play_arrow
گل اول هیرنفین به زووله توسط جهانبخش در دقیقه ۵۸
خط و نشان شیخ نعیم قاسم برای اسرائیل: تا ۲ روز دیگر!
play_arrow
خط و نشان شیخ نعیم قاسم برای اسرائیل: تا ۲ روز دیگر!
مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا: حماس باید ریشه‌کن شود!
play_arrow
مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا: حماس باید ریشه‌کن شود!
الکس جونز: نتانیاهو از ۱۱ سپتامبر به‌دنبال کشاندن آمریکا به جنگ با ایران بوده است
play_arrow
الکس جونز: نتانیاهو از ۱۱ سپتامبر به‌دنبال کشاندن آمریکا به جنگ با ایران بوده است
جوانمردانه‌ترین حرکت سال ایران در لیگ دسته ۲
play_arrow
جوانمردانه‌ترین حرکت سال ایران در لیگ دسته ۲
اجرای بی‌سابقه‌ی پهپادها در چین!
play_arrow
اجرای بی‌سابقه‌ی پهپادها در چین!